Krémy, náplasti, mýdla

Nejprodávanější produkty

Informace

Výrobci

Novinky

Slevy

Dodavatelé

Štítky

Prohlédnuté produkty

Nové

Vinum gel - osvěžující a jemně chladivý gel

Nové

Osvěžující a jemně chladivý Vinum gel pomáhá uvolnit napětí a ztuhlost kloubů, snižuje otoky a ulevuje od nepříjemných až bolestivých pocitů.

Balení:
200 ml nebo 500 ml

Český výrobek.

Více informací

Skladem

218 Kč

Více informací

Návod k použití:
Gel vmasírujte na předem očištěnou pokožku.

Nepoužívejte na poraněnou nebo podrážděnou pokožku a do zábalů.
Vyvarujte se kontaktu s očima a sliznicemi.
Pouze k zevnímu použití.

Bez parfému a konzervantů.

Obsahuje:
Extrakt z arniky (Arnica montana) – Prha arnika, nazývaná též arnika horská nebo prostě arnika, je vytrvalá bylina z čeledi hvězdnicovité. Přispívá ke snížení otoků a normální funkci oběhové soustavy.

Extrakt z listů vinné révy (Vitis Vinifera) - působí jako antioxidant, přispívá k normálnímu stavu pokožky a normální funkci cév (prospěšný například při pocitu těžkých nohou).

Extrakt z květů ibišku súdánského (Hibiscus Sabdariffa) - působí příznivě na osvěžení těla, podporuje přirozený tonus pokožky a přispívá normální funkci cév (prospěšný například při pocitu těžkých nohou).

Olej z máty peprné (Mentha Piperita)- pro její antiseptické a vonné účinky.

Glycerin (glycerol) - čirá tekutina bez zápachu, rozpustná ve vodě. Přirozeně se vyskytuje ve všech olejích a tucích (i v lidském těle). Při kontaktu s pokožkou se tedy nechová jako cizí látka, nedráždí ji a nezpůsobuje alergie. Hlavní funkcí glycerinu je jeho vysoká hygroskopie (váže na sebe vlhkost) a pomáhá dalším látkám v kosmetických přípravcích, aby se co nejrychleji vstřebaly do pokožky. Tu pak zjemňuje, zvláčňuje a v nižší koncentraci jí pomáhá udržet si vlastní hydrataci.

Alkohol – prokrvení pokožky.

Mentol – prokrvení pokožky, příjemný chladivý pocit.

Sorbát draselný (Potassium Sorbate) - je draselná sůl kyseliny sorbové. V kosmetických přípravcích nachází místo jako alternativa parabenů, funguje jako konzervační přísada (povolená v přírodní kosmetice).

Benzoát sodný (Sodium Benzoate) - je sodná sůl kyseliny benzoové, která se přirozeně vyskytuje v ovoci. Není toxický. Používá se především jako složka konzervačního systému (i v potravinářství), povolená i v přírodní kosmetice.

PEG-40 Hydrogenated Castor Oil -je polyethylenglykolový (polyethylene glycol-PEG) derivát hydrogenovaného ricinového oleje (castor oil)-ricinový olej se získává lisováním za studena ze semen skočce obecného (Ricinus communis). Je bezpečný pro použití v koncentracích až do 100% (bez podráždění).

Propylenglykol - je uměle vytvořený alkohol, který se získává z ropy nebo z rostlinných zdrojů (fermentací kvasinek). Váže vodu na sebe (přitahuje ji podobně jako glycerin), tím pokožku hydratuje a zvlhčuje. Usnadňuje vstřebávání dalších látek do hlubších vrstev pleti, zlepšuje tak její elasticitu, pružnost, zabraňuje jejímu vysušování a šupinatění. Pokožka je poté jemnější a působí zdravěji a mladistvě. 

Biosaccharide Gum-1 je polysacharid vyrobený fermentací rostlin. Působí jako hydratační a uklidňující složka. Vytváří na pokožce film vázající vlhkost, který dodává pokožce jemný a hladký pocit.

Carbomer je polymer na bázi syntetických pryskyřic. Působí jako zahušťovač.

Hydroxid sodný - vyrábí se elektrolýzou solanky (vodný roztok kuchyňské soli), používá se i v potravinářském průmyslu, například k úpravě pH.


Složení:

Extrakt z prhy arniky, extrakt z listů vinné révy, extrakt z květů ibišku súdánského, mentol, olej z máty peprné, alkohol, glycerin, voda, sorbát draselný, benzoát sodný, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propylenglykol, Biosaccharide Gum-1, Carbomer, hydroxid sodný.


Výrobce: Missiva spol. s r.o.

Recenze

Napsat recenzi

Vinum gel - osvěžující a jemně chladivý gel

Vinum gel - osvěžující a jemně chladivý gel

Osvěžující a jemně chladivý Vinum gel pomáhá uvolnit napětí a ztuhlost kloubů, snižuje otoky a ulevuje od nepříjemných až bolestivých pocitů.

Balení:
200 ml nebo 500 ml

Český výrobek.

30 Ostatní výrobky ve stejné kategorii: