Opalovací minerální krém SPF30

Kód: 27-0080
Novinka Tip
16 hodnocení
Značka: Incognito
599 Kč 599 Kč / 1 ks
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
19.4.2024

** Zcela nové a vylepšené složení minerální repelentního opalovacího krému

  • SPF30 pro ochranu před sluncem a hmyzem
  • Trojí účinek, opalovací krém 3 v 1, repelent proti hmyzu a hydratační krém
  • Obsahuje PMD na rostlinné bázi, účinnou látku používanou v oceňovaném spreji proti hmyzu incognito®, v pleťovém mléku a roll-onu (kuličkovém deodorantu).
  • Incognito® používá nejčistší formu přírodního PMD
  • Používejte pro všechny členy rodiny ve věku od 6 měsíců.
  • Hydratuje a nemastí
  • Lehká citrusová vůně s přírodními a organickými složkami
  • Recyklovatelná tuba vyrobená z plastu z cukrové třtiny z obnovitelných zdrojů
  • 100% přírodní - certifikováno institucí Soil Association
  • Registrováno u Vegan Society
  • 10% z výdělku investuje značka Incognito® na charitativní účely

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Účinnou látkou plnou přírodních a organických složek je PMD na rostlinné bázi: stejná složka proti hmyzu, která je obsažena v oceňovaném spreji proti hmyzu incognito®, pleťovém mléku a kuličkovém deodorantu. PMD je schválen Britskou Národní zdravotní službou a Public Health England a doporučuje se pro vysoce rizikové oblasti, pro ochranu nositelů před nemocemi přenášenými komáry.

Návod k použití:

Před použitím dobře protřepejte. Aplikujte dostatečně velkým množstvím 15 minut před pobytem na slunci nebo jakmile vás začne obtěžovat hmyz. Opakujte aplikaci často a vždy po koupání a pocení. Skladujte mimo dosah extrémních teplot a mimo dosah přímého slunečního záření.

Vhodné pro celou rodinu včetně dětí od 6 měsíců +. 

Bezpečnostní opatření: Děti a kojence chraňte před přímým slunečním zářením. Nadměrné vystavování se slunečnímu záření představuje vážné zdravotní riziko, jelikož žádný opalovací krém neposkytuje 100% ochranu před UV zářením. Vyhněte se oblasti očí. V případě kontaktu s očima je důkladně vypláchněte. Upozornění: V případě, že se na pokožce objeví stopy po opalování, je třeba je odstranit: Při nesprávném použití/nenanesení se úroveň ochrany výrazně sníží.

Vyrobeno ve Velké Británii

Složení: Aqua, Propoylene Glycol (Vegetable), zinc oxide, menthanediol (plant-based PMD), caprylic/capric triglyceride, isoamyl laureate, polyglyceryl-4 diisostearate/polyhydroxystearate/sebacate, titanium dioxide, cetearyl alcohol, glycerin, magnesium sulfate, polyglyceryl-2, dipolyhydroxystearát, polyglyceryl-3 diisostearát, hydroxid hlinitý, kyselina stearová, tokoferol, expresní olej z kůry citrusových plodů bergamia*, extrakt z lonicera caprifolium, extrakt z lonicera japonica, prášek z listové šťávy aloe barbadensis*, kyselina citronová, citronellol, linalool, limonen, citral. *organické složky. Celkem 100 % přírodního původu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Repelenty
Objem: 100 ml

Incognito - přírodní repelent proti hmyzu

Repelentní opalovací a minerální krém od Incognita

Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Nutnost 10.1.2022 18:26
S tímto výrobkem jsem velmi spokojená, dobře se roztírá a poskytuje kvalitní ochranu před komáry a sluncem. Doporučila bych ho každému na 100 %, protože nabízí ochranu 2 v 1.
Odpovědět

Naše výhradní Značka incognito® vznikla poté, co oba spoluzakladatelé osobně zažili nevýhody používání syntetických repelentů proti hmyzu. Howard onemocněl malárií a následně horečkou dengue během jednoho roku (v Thajsku a Indii), přestože používal repelent DEET a bral antimalarika.

Patricia se mezitím ocitla na cestě v Jižní Americe. Nechtěla používat chemický repelent DEET, protože v Amazonii, kde pobývala, nebyla žádná zařízení na úpravu vody a příroda tam byla tak nádherná, že se jí zdálo špatné používat tak toxickou látku. Avšak přírodní repelent, který si vzala s sebou, nebyl příliš účinný.

Patricia a Howard poté spoluzaložili incognito® s posláním vytvořit přírodní repelent proti hmyzu, který by byl opravdu účinný a jehož zásadou bylo neškodit ani nositeli, ani životnímu prostředí. incognito® působí jako kamufláž, čímž činí člověka neviditelným pro komáry.

Náš přední produkt, sprej proti hmyzu incognito®, je používán po celém světě a v klinických testech je 100% účinný proti komárům Aedes aegypti*. incognito® sprej využívá nejsilnější a nejčistší formu PMD, botanické PMD.

Čas strávený mimo domov je jednou z největších příležitostí pro znovu spojení a užívání si času s rodinou a přáteli. Klimatické změny vedou k teplejšímu počasí, což má za následek vyšší populaci hmyzu. Kromě vážných zdravotních problémů mohou hmyzí kousnutí zkazit dovolenou kvůli nepohodlí, otokům, svědění a dalším nežádoucím reakcím. incognito® nabízí ekologický a udržitelný způsob ochrany celé rodiny před hmyzími kousnutími a předcházení nemocem přenášeným hmyzem.

Výrobcé neúnavně pracuje na ochraně životního prostředí pro naše děti, investuje, minimalizuje obaly a používá cukrovou třtinu z obnovitelných zdrojů pro lahve a tuby.

Pro zajímavost si poslechněte Howarda Cartera, kde vysvětluje příběh incognita® v pořadu Radio 4 You and Yours, Gap Finders. Poslech je tedy určen pro anglofonní nadšence.

https://www.bbc.co.uk/sounds/play/m001qdz5