Co je na produktech Zuf jedinečného?

 3

Co je na produktech Zuf jedinečného?


V přírodě včely medonosné konzumují nektar a pyl. Žádné jiné části rostlin nekonzumují.


Pomocí naší patentované technologie a odborných znalostí kombinujeme kořeny, stonky, kůru, květy, plody a listy různých rostlin, které jsou známé svými blahodárnými léčivými účinky, a vyrábíme tak krmivo pro včely.


Krmné včely konzumují naše speciální krmivo. Poté krmivo vyvrhnou a postupně ho přemění na látku podobnou medu tím, že z něj odpaří většinu vody. Tento proces neustálého vyvrhování umožňuje včelám vyrábět látku, která si zachovává zdraví prospěšné vlastnosti každé z našich rostlin a zároveň přidává silné enzymy z trávicího systému včel. V konečném produktu jsou obsaženy tisíce bioaktivních složek.


Přirozený jev uvnitř výrobního procesu včelího úlu výrazně zvyšuje účinnost každé složky podávané včelám a usnadňuje jejich vstřebávání lidským organismem.


Každý z našich úlových produktů je silnější než součet jednotlivých rostlinných látek použitých ke krmení včel a přirozeně celistvější.


Jaký je rozdíl mezi bylinným medem a bylinným medem bez náplně Zuf Globus?


Bylinný med se vyrábí smícháním jiných rostlin s již vyrobeným medem. Náš neinfikovaný bylinný med je zcela jiný, protože včely medonosné rostliny konzumují a následně z nich vyrábějí med.
Výsledkem je med, který obsahuje blahodárné účinky jednotlivých rostlin, umocněné přidáním nově vytvořených enzymů a dalších blahodárných účinků na zdraví.



Jaký je rozdíl mezi běžným medem a výrobky Zuf Globus?


Jedna lžíce běžného medu obsahuje přibližně 120 účinných látek. Jedna lžíce bylinného medu Zuf Globus bez přísad obsahuje tisíce účinných látek.

 

Co se děje v žaludku včely a jak to přispívá ke vzniku výrobků Zuf Globus?


Včely vyrábějí med, protože je pro ně důležitým zdrojem potravy. Aby mohly včely med vyrobit, musí z květů sbírat sladkou tekutinu zvanou "nektar". Včely dělnice sají nektar z květů pomocí svých dlouhých a ohebných úst připomínajících brčka. Nektar prochází ústy včely do "medového žaludku" - speciálního vaku v břiše včely, kde se ukládá.


Žaludek včely obsahuje enzymy: bílkoviny, které urychlují chemické reakce. Tyto enzymy pomáhají rozkládat složité cukry na jednodušší cukry - fruktózu a glukózu - pomocí procesu zvaného "inverze". Zpracovaný nektar včela uvolní a uloží v úlu. V tomto okamžiku může nakrmit své včelí kamarádky nebo nektar uložit do šestibokých buněk úlu. Tyto buňky tvoří plást. Poté včely buňky utěsní voskem. Voda ve zpracovaném nektaru se vlivem neustálého tepla v úlu odpařuje a tekutina se stává viskóznější a koncentrovanější. Tuto tekutinu známe jako med.


Při výrobě našich produktů včely dostávají biologicky aktivní látky spolu s potravinami, které nejsou obsaženy v běžném nektaru. Při zpracování včelím tělem se tyto látky posilují nebo vytvářejí nové látky. Pozoruhodný příklad: z neaktivního beta-karotenu včela vyrobí aktivní vitamin A.

 

zuf globus logo


Jak zajišťujete kvalitu svých produktů?
Po vytěžení medu z úlu jsou vzorky odeslány do nezávislé laboratoře k testování, aby bylo zajištěno, že med splňuje naše požadavky na kvalitu a není kontaminován.


Jak dlouho bych měl/a užívat MEL, než pocítím zlepšení?
Na tuto otázku neexistuje přesná odpověď, protože každý z nás je jedinečný. Záleží na každém produktu a na povaze podpory wellness. Přínosy můžete pocítit již během 2 hodin nebo během 5 až 7 dnů. V některých případech může trvat až měsíc, než pocítíte plné výsledky.


V popisu každého výrobku uvádíme informace o tom, jak dlouho může trvat, než pocítíte zlepšení.


Byly produkty Zuf Globus podrobeny nezávislému výzkumu?


Výrobky Zuf se používají již více než 20 let. LifeMEL byl testován v první fázi klinické studie v Izraeli a druhá fáze byla nedávno dokončena v Itálii. Přípravky DefenseMEL, BronchoMEL a LaryngoMEL byly testovány na dětech, které mají chronické zimní příznaky. LadyMEL byl testován na ženách v menopauze.


Mohou výrobky Zuf Globus užívat děti?


Přípravek MEL nepodávejte dětem mladším 2 let. To platí pro všechny včelí produkty, nejen pro naše. Důvodem je, že imunitní systém dítěte v tomto věku ještě není plně vyvinutý. Existuje možnost, že by bakterie z medu (všech druhů medu) mohly narušit dětský organismus (zejména bakterie botulismu).


Mohou lidé s diagnózou cukrovka užívat výrobky Zuf Globus?


Výrobky Zuf Globus se nedoporučují užívat osobám s diagnostikovanou cukrovkou. Před použitím doporučujeme konzultaci s lékařem.


Mohou vaše produkty nahradit léky?


Naše produkty nejsou náhradou léků.


Nabízíte produkty na podporu energie během dne?


EnergyMEL. Síla EnergyMELu z úlu je ve složení jedinečného bylinného extraktu, který včely konzumují. Sibiřský ženšen, americký trsnatec a magnólie vinná jsou byliny, u nichž byla zjištěna účinnost při zvládání denní únavy, slabosti nebo stresu. Některé z těchto rostlin jsou v odborné literatuře již dlouho uznávány pro svou schopnost pomáhat zvyšovat energii a posilovat schopnost buněk vyrovnávat se s různými stresovými faktory.

 
EnergyMEL neobsahuje kofein ani nikotin.


Existují nějaká rizika při užívání produktů Zuf Globus?


Nedávejte naše výrobky, ani žádný med, dětem mladším 2 let. Imunitní systém dítěte v tomto věku ještě není plně vyvinutý. Existuje možnost, že bakterie z medu (všech druhů medu) mohou narušit dětský organismus (zejména bakterie botulismu).


Každý, kdo má diagnostikovanou cukrovku, by se měl před použitím MELu poradit se svým lékařem. Kromě výše uvedených omezení existuje riziko pouze pro osoby alergické na rostliny používané ke krmení včel.
Lidé, kteří jsou alergičtí na med, by naše výrobky neměli používat. Nepoužíváme žádné z nejběžnějších rostlin a stromů vyvolávajících alergie t, mezi které patří např: Bříza, jilm, cedr, dub, borovice, topol, vlašský ořech, ambrózie, arašídy, sója a pšenice.


U každého výrobku uvádíme seznam rostlin použitých k přípravě krmiva pro naše včely a doporučené použití. Před objednáním nebo použitím našich produktů doporučujeme seznam zkontrolovat.


Mohu být na vaše produkty alergický?


Lidé, kteří jsou alergičtí na med, by naše výrobky neměli používat.

Nepoužíváme žádné z nejběžnějších rostlin vyvolávajících alergie, mezi které patří např: Bříza, jilm, cedr, dub, borovice, topol, ořech a ambrózie, arašídy, sója a pšenice.


U každého výrobku uvádíme seznam rostlin použitých k přípravě krmiva pro naše včely a doporučené použití. Před objednáním nebo použitím našich produktů doporučujeme seznam zkontrolovat.


Jsou výrobky společnosti Zuf Globus košer?
Výrobky společnosti Zuf Globus jsou vyráběny pod dohledem rabinátu v Kirjat Šmoně a Badatzu "Eda Haredit".


Jak se dozvím o bylinách, které používáte ke krmení včel?


U každého výrobku přejděte na jeho popis.