Tipy pro spánek a energii při návratu do školy

ZufGlobusWXIX-Blog-Featured-Image 

Doba čtení:2 minuty
Důležité body:

  • S návratem dětí do školy přidejte do jejich denního režimu EnergyMEL a RelaxMEL, které podpoří energii po celý den a dobrý spánek každou noc.
  • Našim včelám se daří díky superpotravinám, které jsou vyrobeny z prospěšných rostlinných látek a dodávány přímo do jejich úlů.
  • MELy jsou geneticky nemodifikované a neobsahují nic umělého. 

Jak mohou rodiče zajistit, aby děti měly dostatek energie na celý den a podávaly co nejlepší výkony? Jak mohou rodiče pomoci dětem odpočívat, aby se dobře vyspaly, což jim dodá energii?

Po svém televizním rozhovoru v Cincinnati na stanici Fox19 měl certifikovaný odborník na výživu Jonny Bowden, Ph.D., CNS k tomuto tématu mnohem více co říci. Své rady proto nahrál na video níže. Také vysvětlil, proč dětem i rodičům prospěje, když do svého jídelníčku zařadí EnergyMEL a RelaxMEL.


Více energie a lepší spánek začínají u plnohodnotných potravin



Bowden vysvětluje, že stres, zaneprázdněnost a špatná strava mohou narušit dobrý noční odpočinek. "Řešením není užívat něco na spaní, ale spíše eliminovat věci, které váš spánek narušují," radí.

Totéž podle něj platí i pro energii. "Pokud se neustále vlečeme, něco narušuje přirozený projev energie. Vždy věřím, že to začíná u jídla." Dětem doporučuje podávat plnohodnotné potraviny. "Nemám rád doplňky stravy na spánek nebo energii, protože většinou jen maskují problém. Neodstraňují věci, které vám brání v hlubokém spánku nebo vám brání mít po celou dobu bdění dostatek energie."

Je však velkým příznivcem podávání rybího oleje, hořčíku, multivitamínu a vitamínu D dětem: "To jsou základy. Ty by měl užívat každý."

Bowden dále popisuje, proč považuje medové doplňky MEL za plnohodnotné potraviny a proč jsou EnergyMEL a RelaxMEL vhodné pro děti.

Vyrábíme superpotraviny pro včely

Bowden s nadšením hovoří o tom, že výtažky (které nazývá superpotraviny), jimiž krmíme včely, jsou vyrobeny z rostlinných látek známých pro své zdraví prospěšné účinky. "Například chmel. Znáte ho jako něco, co se používá k výrobě piva... ale je to také neuvěřitelně uvolňující a úžasná bylina. Stejné je to s kroupami, ibiškem a šalvějí. Všechny tyto věci mají léčivé vlastnosti.

"Ale jak přimějete včely, aby je jedly?" ptám se. Popisuje high-tech proces, který vyvinuli, abych z těchto rostlin získali nejdůležitější léčivé prvky a smíchali je do extraktů, které přinášíme včelám. "Je to tedy rychlé jídlo pro včely. Je dodáván přímo do úlu. A včely to sežerou!"

To, co vyrábějí, je "high-tech dodávkový systém" pro "úžasné, léčivé medy".

Děti milují med a budou milovat i MEL.

Bowden potvrzuje, že děti milují MEL, protože je formou medu. Komentuje, že RelaxMEL je vyroben z rostlinných látek, které ovlivňují úzkost, relaxaci a nespavost. A EnergyMEL je vyroben z rostlinných látek, které se týkají energie, vitality a lepšího soustředění.

"S velkou jistotou je doporučuji rodičům pro děti," dodává. "Není v něm nic geneticky modifikovaného. Nejsou v něm žádné umělé chemické látky ani barviva. A protože ho užíváte jen malé množství, neudělá to moc s hladinou cukru v krvi." Podáváním těchto skvělých neinfikovaných medů svým dětem neuděláte chybu.

 Zdrojhttps://zufglobususa.com/back-to-school-sleep-and-energy-tips/

ENERGYMEL a RELAXMEL vyrábí ZufGlobus - izraelská společnost specializující se na vývoj přírodních včelích produktů, které mají širokou škálu přírodní léčby, díky které lze zlepšit kvalitu života. Jak výzkum a vývoj, tak i výroba a balení probíhají v Izraeli ve společnosti ZufGlobus.

Společnost klade velký důraz na kvalitu výrobků a jejich vývojové procesy. Tyto procesy jsou velmi důležité, a proto je do důkladného výzkumu a kvality surovin investováno mnoho prostředků.
ENERGYMEL a RELAXMEL není lék a není určen k léčbě žádné nemoci. Spoléhání se na níže uvedené informace je výhradně na odpovědnosti čtenáře a před zakoupením jakéhokoli výrobku je vhodné poradit se s kvalifikovaným lékařem.
Výrobní a balicí procesy probíhají v rámci certifikace GMP & ISO a pod dohledem izraelského ministerstva zdravotnictví.