5 tipů na dárky plné zdraví bez chemie

Udělejte konec dárkům kupovaným na poslední chvíli, na které se nakonec jen práší. Přinášíme vám tipy na dárky, které nejen potěší, ale darujete s nimi svým milým i to nejcennější, zdraví a pohodu. 

Vyberte si již nyní na našem e-shopu a budete mít i vy předvánoční čas plný pohody a klidu.

 

Mohlo by se zdát, že Vánoce jsou ještě daleko, ale kdo se chce vyhnout předvánočnímu shonu a tlačenicím, měl by s vybíráním dárků začít již nyní. Už jste se nad dárky zamýšleli, ale ne a ne vymyslet ten správný a smysluplný?

Máme pro vás hned 5 tipů na dárky, které pomohou ke zdraví, přinesou úlevu a pohodu


1) Prstýnek proti chrápání potěší celou rodinu 

Obrázek

 

 

 

Prstýnek proti chrápání bude skvělým dárkem nejen pro obdarovaného. Jistě potěší i jeho okolí, kterému přinese noční klid a ničím nerušený spánek. Prstýnek funguje na principu akupresury. Chrápání odstraňuje stimulací dvou různých tlakových bodů na malíčku. Použití této přírodní neinvazní metody zachovává biorytmy lidského těla v harmonii.

2) Přístroj PAIN®GONE proti bolesti přinese úlevu od bolesti

Obrázek

Kdo z nás občas neslýchá stížnosti svých rodičů či prarodičů, že ta bolest je dnes zase trápí o něco víc. Pro ně bude skvělým dárkem masážní přístroj Pain®Doctor, praktický a účinný prostředek k úlevě od bolesti, založený na TENS principu. Vysílá mírné elektrické impulzy do nervových vláken a tím vyvolává uvolnění endorfinů, tělu přirozených látek k potlačování bolesti. Je vhodný pro jakoukoliv akutní i chronickou bolest.

3) Hydratační gelové rukavice pro krásné ruce bez námahy

Obrázek


Zdravé a upravené ruce jsou vizitkou každého z nás a mnozí po nich prozatím marně touží. V dnešní uspěchané době totiž máme čím dál méně času věnovat jim tu správnou péči. Proto jistě potěší dárek v podobě hydratačních gelových rukavic se 7 přírodními oleji, které stačí aplikovat na 30 minut 2-3 x týdně. Vnitřní strana rukavic je potažena gelem obsahujícím avokádový, olivový a další vyživující oleje, které změkčují suché ruce a pomáhají hojit popraskanou kůži. Zlepšení je viditelné již po prvním týdnu. Stačí si hydratační rukavice nasadit u televize nebo před spaním a nechat svou pokožku absorbovat čisté přírodní oleje.



4) Ostropestřec mariánský 100% přírodní bylinná pasta – přírodní očista organismu

Obrázek

Nezávisle na našem věku a pohlaví je nás organismus každý den vystavován škodlivinám a znečištěnému prostředí. Pijeme je ve vodě, přijímáme ve stravě, vdechujeme. Náš organismus si s tím vším znečištěním často již nedokáže poradit, což se následně projevuje nejrůznějšími onemocněními, ekzémy, trávícími obtížemi. Ostropestřec mariánský je skvělý přírodní antioxidant, napomáhá očistě organismu, normálnímu trávení a normální funkci jater. Darujte tento přírodní poklad ve formě 100% přírodní pasty a dopřejte svým blízkým, aby se po očistné kůře cítili jako znovuzrození.


5) Avinya Repair Emulsion – výživa a ochrana namáhané pleti

Obrázek

Stejně jako na celý náš organismu, zejména na pokožku působí vnější znečištěné prostředí. Naše pokožka nás chrání a přitom se sama vyživuje. Ochranný film pokožky je vystaven neustálým změnám vnějšího a vnitřního prostředí, což její ochranné funkce mnohdy oslabí. Bio šťáva z rostliny aloe vera obsažená v přírodní emulzi Avinya Repair v kombinaci s hodnotnými oleji a vybranými výtažky z rostlin uvede pokožku opět do rovnováhy a zajistí její zářivou krásu. Avinya Repair Emulsion je určená ke každodenní péči o obličej i tělo, je vhodná po kosmetickém ošetření, pro péči o popraskanou, svědící pokožku a lze ji používat také i neurodermitidě, lupénce nebo akné. Tato lehká přírodní emulze v praktickém balení jistě potěší každou ženu a nejednoho muže.





Tak už víte, koho z vašich blízkých by potěšilo, kdyby se zbavil bolesti nebo chrápání, či kdo by ocenil očistu a výživu pro svůj organismus nebo pleť?

Pokud jste si z výše uvedených tipů nevybrali, na našem e-shopu najdete spoustu dalších. 

 

Navštívit e-shop