Příběh značky Incognito®

Značka incognito® vznikla proto, že si oba spoluzakladatelé na vlastní kůži vyzkoušeli nevýhody používání syntetických repelentů proti hmyzu. Zakladatel Incognita Howard se během jednoho roku (v Thajsku a Indii) nakazil malárií a následně horečkou dengue, přestože používal deet a užíval léky proti malárii.

Co je to DEET?

Patricia byla mezitím na dovolené na výletě v Jižní Americe, na kterou si vzala Deet přípravek a přírodní repelent. Patricie se zdráhala Deet používat, protože uprostřed Amazonie, kde pobývala, nebylo žádné zařízení na úpravu vody a bylo tam tak neuvěřitelně krásně, že jí připadalo nesprávné používat tak toxickou látku. Přírodní repelent, který užívala, však tak dobře nefungoval.

Patricia společně s Howardem pak založili společnost incognito®; přírodní repelent proti hmyzu, který fungoval a jehož posláním bylo neškodit uživateli ani životnímu prostředí. Incognito®, který vás učiní neviditelnými pro komáry.

Náš sprej na odpuzování hmyzu hrdina incognito® se používá po celém světě a v klinických testech je 100% účinný proti komárům Aedes aegypti*. incognito spray® používá nejsilnější formu PMD, botanickou PMD.

 

Čas strávený mimo domov je jednou z největších příležitostí, jak se znovu sblížit a užít si společný čas jako rodina a s přáteli. Klimatické změny mající za následek teplejší počasí, znamenají také vyšší populace hmyzu. Kromě toho, že hmyzí kousnutí způsobuje vážné zdravotní problémy, může zničit dovolenou kvůli nepříjemným pocitům, otokům, svědění a dalším nežádoucím projevům.

 

Řada Incognito® byla speciálně navržena tak, aby chránila naše spotřebitele po celém světě a vy jste si mohli užívat čas strávený s přáteli a rodinami. Neúnavně také pracujeme na ochraně životního prostředí pro naše děti, investujeme do obalů z cukrové třtiny a omezujeme obaly na minimum.

 

Chráníme tak vás, vaše blízké i naše životní prostředí.

Prohlédnout celou repelentní řadu

 

Obrázek