OMX Probiotika 30 kapslí

Kód: 81-1
Neohodnoceno
850 Kč
Můžeme doručit do:
27.10.2021

Prémiová probiotika japonské výroby Dr. OHHIRA ® jsou probiotickým přípravkem s obsahem vlastních prebiotik(podporujících účinnost probiotik a růst prospěšných střevních bakterií). Tato probiotika vznikají tříletou fermentací směsi vybraných rostlin a bakterií mléčného kvašení.

 

Výsledkem je velice účinné a kvalitní probiotikum, které může být skladováno při pokojových teplotách bez jakékoli ztráty účinnosti. Doplněk stravy. Původní recept obsahující 12 kmenu živých probiotických kultur. Balení – 30 kapslí. Netto – 17,4g (1 kaplse x 580mg).

 

 

Střevní mikroflóra je ovlivňována mnoha faktory jako jsou stravovací návyky, životní prostředí, stres, hormonální vlivy, užívání léků (antibiotika, antikoncepce, hormonální léčiva). Vzhledem k tomu, že imunitní systém je ovlivněn stavem bakteriálního osídlení zažívacího traktu, je velmi důležité udržovat střevní mikroflóru v rovnováze.

Detailní informace

Detailní popis produktu

JAPONSKÁ 3 ROKY FERMENTOVANÁ PROBIOTIKA – PROBIOTIKA OMX

Pokud hledáte nejlepší probiotika pro zdravou střevní mikroflóru, po užívání antibiotik, nebo pro optimální funkci vašeho imunitního systému, jsou OMX probiotika jsou tou správnou volbou. OMX probiotika jsou probiotickým přípravkem s obsahem vlastních prebiotik (podporujících účinnost probiotik a růst prospěšných střevních bakterií). Tato probiotika vznikají tříletou fermentací směsi vybraných rostlin a bakterií mléčného kvašení. Výsledkem je maximálně účinné a kvalitní probiotikum, které může být skladováno při pokojových teplotách bez jakékoli ztráty účinnosti.

 

PROBIOTIKA, NEBO VÍC NEŽ JEN PROBIOTIKA?

Ano, název produktu zní OMX probiotika, ale  je třeba zdůraznit, že OMX nejsou pouhými probiotiky. V jedné kapsli jsou totiž obsaženy probiotika, prebiotika a díky tříleté fermentaci také řada dalších cenných, tělu a střevnímu mikrobiomu prospěšných složek jako třeba  oligosacharidy (podpora růstu prospěšných střevních bakterií), polyfenoly, vláknina(regulace trávení tuků a sacharidů + podpora růstu prospěšných střevních bakterií) a enzymy (trávení potravy).

 

PROČ ZVOLIT PRÁVĚ OMX PROBIOTIKA?

  • Protože je máme osobně otestované a ručíme za jejich efektivnost a účinnost.
  • Jsou vyrobeny dlouhým fermentačním procesem, který využívá 12 druhů bakterií mléčného kvašení.
  • V kapsli jsou obsaženy zároveň i prebiotika podporující rozmnožení probiotických bakterií – většina probiotických přípravků přitom obsahuje pouze probiotika. OMX obsahují obě složky – jak probiotické bakterie tak prebiotika podpurující jejich přežití v zažívacím traktu.
  • Prebiotika také vyživují prospěšné bakterie, které jsou již ve střevech obsaženy.
  • Obsahuje unikátní patentovaný bakteriální kmen TH 10 (Dr. Ohhira vyvinul svůj vlastní patentovaný bakteriální kmen, který je zhruba 6x silnější než jakýkoli doposud známý kmen prospěšných bakterií)
  • Jedná se o živé bakterie (žádné z bakterií nejsou lyofilizované)
  • Zesílená účinnost je způsobena tříletou fermentací v procesu výroby probiotik umožní přežití pouze nejsilnějších bakterií.
  • Není třeba uchovávat v ledničce – Fermentace za běžných teplot má za výsledek tříletou dobu trvanlivosti při pokojové teplotě.
  • Probiotika jsou dobře snášena i lidmi s nejcitlivějšími trávicím ústrojím (lidé se střevními záněty, syndromem dráždivého střeva, nebo bakteriálním přerůstáním). Fermentace mění použité ingredience (vybrané druhy řas, hub, ovoce, zeleniny) do zcela jiné, snáze tolerovatelné formy, přičemž při fermentaci je použit pouze rostlinný materiál – tedy žádné mléko nebo mléčné výrobky.

JAPONSKÉ UMĚNÍ TŘÍLETÉ FERMENTACE

OMX probiotika jsou vyráběna pomocí přírodní fermentační metody, která využívá sezónních rostlinných přísad. Výroba trvá tři roky, během kterých se působením bakterií mléčného kvašení a změn teplot dle ročních obdobích střídá proces fermentace a zrání. Jsou používány lokální rostliny a jednotlivé rostlinné přísady jsou přidávány do fermentačních sudů v pořadí odpovídajícím jejich dozrávání v jednotlivých ročních obdobích. Samotná fermentace začíná přidáním bakterií mléčného kvašení. Opakováním tohoto procesu bakterie mléčného kvašení znovu a znovu fermentují použité přísady a zároveň akumulují velké množství živin jako například aminokyseliny, peptidy, vitamíny, minerály, organické kyseliny, vlákninu, olygosacharidy, polyfenoly a flavanoidy. Po třech letech fermentace a zrání je probiotická pasta doručena do největší japonské farmaceutické společnosti FUJI CAPSULE ke kapsulaci. Obal kapsle je tvořen želatinou a chrání prospěšné bakterie před žaludeční kyselinou.

KONTROLA KVALITY 

OMX probiotika jsou vyráběna podle nejvyšších standardů správné výrobní praxe – Každá výrobní šarže finálního produktu je testována nezávislou organizací. Kvalita produktu je vyhodnocena podle množství prospěšných bakterií a nutriční analýzy, která zkoumá množství aminokyselin, vitamínu, minerálu a organických kyselin. Bezpečnost výrobku je zajištěna testy na obsah zbytkových pesticidů a těžkých kovů.

 

RUČNÍ VÝROBA 

I když  je v Japonsku technologická úroveň velmi vysoká, jsou ruční práce důležitou součástí výroby OMX probiotik. 

UNIKÁTNÍ FORMA PROBIOTICKÉHO PŘÍPRAVKU

OMX probiotika se od běžných probiotik liší také svou formou. Každá kapsle obsahuje 580 mg fermentovaného rostlinného extraktu.

Na základě nařízení EU č. 432/2012 nesmíme u produktů uvádět žádná zdravotní tvrzení, která by odkazovala na jejich léčivé účinky. Původní informativní texty jsme přizpůsobili platné legislativě. U produktů tedy mnoho informací nenajdete. Informace o jednotlivých produktech hledejte ve veřejně dostupných zdrojích.

Doplňkové parametry

Kategorie: Probiotika
Problematika (Globální): Detoxikace
Pro koho: Dospělí

Výrobní proces

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: